29 Temmuz 2014 Salı

+18 İbaresi

+18 ibaresi esasında içerisinde çok şey barındırmasına rağmen yağız bir Türk Genci için erotizmi çağrıştırır. Eğer sizin de aklınıza ilk olarak bu geldiyse ön yargılarınızda ufak sıkıntılar var demektir.

Murat'ın 18.doğum gününe 1 hafta kalmıştı , ne kadar büyük bir dönüm olacaktı hayatı için. Bugüne kadar Taksim'de kimlik yüzünden giremediği mekanlara tek girecek ve bütün gece klüplerinde fink atacaktı. Magazinde kalburüstü kişilerin gittiği yerlere gidecek ve filmlerde gördüğü esrar partilerine katılacaktı. Devletin ona tanıdığı süre bitmiş artık vakit kendi elleriyle bir şeyler yapmaya gelmişti , 18 oluyordu ve içinden " İstesem evlenirim kimse bir şey diyemez" ve "Evden gider istediğim yerde takılırım diyordu. Dizisini izlediği Amerikan yapımlarına 15 yaşlarında seks partileri dönüyordu ve Murat evinde sadece izliyordu , "Kezban yeaa bizimkiler" diye haykırıyordu. 18 olunca sanki herkesin Murat'a vermek için kuyruğa gireceği o muhteşem Slav ülkelerine bile gidebilirdi. Slav deyince aklı dururdu Murat'ın bir tane bakire olmazdi çünkü orda olamazdı Murat bunu düşünmüyordu.

3 gün kalmıştı yaş gününe ama Murat henüz organizasyon yapamamıştı ,  esasında bundan aylar önce doğum gününün yaza denk gelmesi muhteşem bir avantaj gibi gözükürken çevresinde maksimum 10 kişi olan Murat için iş yaklaştıkça yıkıma dönmüştü ama olsundu Murat en yakın arkadaşını alır krallar gibi içer ve gittiği mekandan hatun düşürerek açılışı yapardı


Doğum günü .

Murat'ın doğum günü gelmişti gelmesine ama en yakın arkadaşı memleketinr gitmişti Murat'ın pek sesi çıkmamıştı çünkü kızılması gereken kişi varsa kendisiydi. Ne bir organizasyon yapabilmişti ne yanındakileri doğru seçmişti. "Ramazanda bizde kalırsın" davetiyle memleketten getirilen dedesiyle birlikte kutlamıştı doğum gününü . Ertesi gün kendisine sigara satmayan Migros'tan sigara almış , iddaa oynatmayan bayiiden iddaa oynamıştı Murat. En büyük başarısı ise kendi üzerine hat alırken 3-5 evrak imzalamak olmuştu.


18 olmuş olan /oluyor olan/ olacak olan herkese selam olsun.

1 yorum:

  1. Moruk guzel yazmissin begendim ancak birkac nokta hakkinda yorumumu belirtmek isterim. Ilk olarak o Amerikadaki 15 yasinda seks partileri yalan. Hollywood etkisi o, ticari bir iluzyon. Ayrica Taksimde, Kadikoyde tipin olmadikca 16sini gecen herkes her yere giriyor. Esrar partilerine gelirsek, Turkiyede bu konuda ciddi ceza yaptirimlari bulundugundan o tur organizasyonlar sikinti, sen 18 degilsin sana mal satmam diyen torbacida duymadim hayatimda :D Bos ev ayarlayip arkadaslarinla her halti yiyebilirsin, tanimadigin kisilerin duyabilecegi bir parti organizasyonu yapiyorsan zaten geceyi narkotikle gecirmemen imkansiz.. Malun bu ulkede illegal. He ayrica Slav kokenli biri olarak sunu diyebilirim ki veren hatun istiyorsaniz Slav ulkelerine gitmek hayal, guney avrupada (Ozellikle Ispanya) tonla hatun var, siz demeden sizi goturen ;) Gece kluplerinde yas soruyorlar dogru (birkac tane bildigim var Istanbulda sormayan), amcak zaten herkes her gece klubune giremez. Mekanda taninan, iceri girebilen bir kisiyle 3-4 kere girmeden, kendi basina hayatta iceri giremezsin, parasiyla degil gardas, almiyorlar. Kendin mekana birini sokabilmek icin bi 20-30 kez oraya gitmis olman gerekir, gece klubu raconu farkli bi dunya... Sigara almak ve iddia oynamak en cerez seyler, kafaladigin her tekelden bayiden fln hallediyorsun zaten, iddiada degil ama sigarada kimse yas sormuyor zaten. Haziran dogumlu biri olarak dogum gunune gelemeyen arkadaslari tecrube ettim sahsen, ama birkac gun esneterek tarihi de arkadaslarla bir araya gelinebiliyor, onemli olanda bu degilmi zaten? :D Yazilarin gayet guzel, begendim sahsen :D
    Dipnot:Seks partileri icin Valencia, esrar partileri icin Berlin, x partileri icin de Antalya dunyada bilinen yerlerdir ( Gurur kaynagimiz Mavi Hayalet ;) )

    YanıtlaSil